Senioren goed bezig bij Jeu de Boules-toernooi van SWOD

Foto: piet eelants
Het jaarlijkse Jeu de Boules ’toernooi’ voor gezellige sportieve ouderen dat door de Stichting Welzijn Ouderen Dongen maandag 7 augustus voor de 15e keer werd georganiseerd was weer een ‘coproductie’ met de Jeu de Boules Club Dongen.

Gezellige zomeractiviteit

Een gezellig toernooi voor senioren en weer in het kader van de zomeractiviteiten van de SWOD. Sinds de start van die zomeractiviteiten is deze sportieve activiteit hierin opgenomen. Het was gezellig druk op de ruim 30 banen van de club achter de Vennen. De technische commissie van de club had de leiding over de spelen en leden van de Jeu de Boules Club waren weer vrijwillig leermeester in de kunst van het precieze ballen-gooien.

Heerlijk zonnetje

De wedstrijden vonden buiten plaats in het heerlijke zonnetje en waren buitengewoon sportief en gezellig van karakter.De spelregels waren vandaag van wat minder belang , maar er werd toch hier en daar fanatiek op het kleine balletje gegooid.De beste drie niet-leden kregen een prijs en het beste niet-lid mag de wisselbeker bewaren. Wethouder Bea van Beers deelde de verdiende prijzen uit. De uitslag staat binnenkort in onze sportkatern.
verslag en foto: Piet Eelants
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen