Bestel nu uw seizoenkaart voor VV Dongen

Foto:

We zitten nog midden in de vakantieperiode, maar Dongen 1 is al gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Afgelopen seizoen kende De Kanaries een uitstekend debuut in de Derde Divisie en eindigde op een mooie derde plaats. De competitie begint op zondag 27 augustus. Dongen speelt dan om 14.30 uur thuis tegen een oude bekende, promovendus BlauwGeel’38.

Kies voor een seizoenskaart

Wilt u ook in het seizoen 2017-2018 geen wedstrijd missen? Kies dan voor een seizoenkaart! U profiteert dan bovendien van een aanzienlijke korting t.o.v. losse entreekaarten. De prijzen voor een seizoenkaart bedragen € 75,00 (incl. BTW), een besparing van maar liefst € 44,- op de prijs voor losse kaarten! Seizoenkaarten voor 65+ers en kinderen tot 12 jaar kosten € 50 (incl. BTW).

Regel het nu!

Regel nu snel en eenvoudig uw nieuwe seizoenkaart door ter bevestiging een mailtje te sturen naar Leon Driessen op het mailadres [email protected]. Na ontvangst van uw aanmelding wordt uw seizoenkaart 2017-2017 in de week voor de eerste thuiswedstrijd toegezonden inclusief de bijbehorende factuur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen