Spullen gezocht voor rommelmarkt Raore Schutters

Foto: archief dongen.nieuws.nl

Volgens jarenlange traditie organiseert Prinselijke Carnavalsvereniging de Raore Schutters uit Dongen-Vaart ook dit jaar weer op de laatste zondag van augustus de jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar zijn we alweer toe aan de 42e editie en deze zal plaatsvinden op zondag 27 augustus 2017; aanvang 11:00 uur. Plaats van handeling is wederom het terrein achter café-zaal ’t Karrewiel aan de Vaartweg in Dongen-Vaart. 

Rommelmarktspullen gevraagd

Aangezien ze nog wel wat spullen kunnen gebruiken voor de verkoop, gaan de leden elke zaterdag op pad in Dongen en de directe omgeving om handelswaar te verzamelen. Dus mocht u nog spullen hebben waar u vanaf wilt, maar u vindt deze nog te mooi om weg te gooien. Neem dan contact op met de familie Van Engelen; tel: 0162 – 311 209. De leden van de Raore Schutters komen deze spullen dan graag bij u ophalen!

Doorzoek de zolder

In verband met de milieuwetgeving mogen zij echter geen diepvriezers, gasflessen, televisies, frituurpannen, matrassen, bankstellen etc. meenemen.  Kortom; doorzoek de zolder, schuur, garage of kledingkast, neem contact op met de Raore Schutters en vergeet daarnaast niet om 27 augustus 2017 in uw agenda te zetten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen