Droomvacature: Achtbaantester gezocht

Foto:
Ben jij in het bezit van stalen zenuwen en een sterke maag? Houd je van snelheid, hoogtes en loopings? Dan heeft een Nederlandse kortingswebsite wellicht een droomvacature voor jou. De website is voor het vijfde jaar op rij op zoek naar een achtbaantester! 
De afgelopen 4 jaren heeft de kortingswebsite een vacature voor achtbaantesters uitgezet. Om de bezoekers van de website een nóg beter thrilladvies te kunnen geven, zijn ze ook dit jaar weer op zoek naar kandidaten voor deze populaire functie!

Functie-eisen

Over welke kwaliteiten de achtbaantester moet beschikken? Uiteraard stalen zenuwen en een sterke maag! Daarnaast moet de kandidaat een adrenalinejunkie zijn, van hoogtes, snelheid en steile afdalingen houden, maar hij of zij moet ook nauwkeurig en punctueel zijn. Daarbij dient degene die deze functie gaat vervullen, natuurlijk beschikbaar te zijn om deze zomer 7 verschillende pretparken te bezoeken!

Doel

De achtbaantester dient de rollercoasters van de attractieparken Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland te beoordelen op verschillende criteria zoals bijvoorbeeld thrill, misselijkheid en comfort. Met de uitslag van het onderzoek wil de website, die kortingen op uitjes aanbiedt, zijn bezoekers meer inhoudelijke informatie geven over de kwaliteit van de achtbanen en pretparken.

Hoe kans te maken?

KLIK HIER om direct te solliciteren. Het gaat om een vrijwillige functie, maar de winnaar krijgt voor elk te testen attractiepark twee gratis toegangskaartjes.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen