Tintelbelle maakt indruk met voorstelling WELTERUSTEN

Foto:

De musical- en dansleerlingen van Theaterschool Tintelbelle speelden afgelopen zaterdag en zondag de sterren van de hemel in de productie WELTERUSTEN.

Op zaterdag 8 en zondag 9 juli zat Cultureel Centrum ’t Schouw bomvol tijdens maar liefst 4 eindvoorstellingen van de musical Welterusten. Vol overgave speelden en zongen de ongeveer 130 leerlingen het dak eraf. Vorig jaar was de musical Binnenstebuiten al grandioos, maar nu lieten de leerlingen zien dat ze vooral zang-technisch en in het spel nog beter zijn geworden.Een complimentis op zijn plaats voor de kanjers van  ”TEENZ”,  de musicalgroep die zowel zaterdag en zondag alle hoofdrollen voor hun rekening namen. Het verhaal over kinderen in een weeshuis met een vervelende Juf en de zussen Klara en Klaziena Vaak die voor dromen en ook nachtmerries zorgden werd met veel enthousiasme en verve gespeeld. De jongere leerlingen dansten als zandkabouters, Grobbetollen en de allerkleinsten waren de Boselfjes.

Het verhaal Welterusten was door Isabelle Murg- van Gelderen geschreven en geregisseerd. Alle dans en musicalgroepen hebben van haar les en dat was te zien. Nog maar 6 weken weer in de running na de geboorte van haar 3e kindje stond er weer een voorstelling van Theaterschool Tintelbelle waar Dongen trots op mag zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen