Wij presenteren: de nieuwe glossy 100% DONGEN

Foto:

Er is lang naar uitgekeken maar donderdagavond was het zover: de vierde editie van de glossy 100% DONGEN werd officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in de voormalige Hubertuskerk in Dongen-Vaart. Vanaf vandaag wordt de 100% DONGEN gratis huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Dongen. Ook deze keer staat de 100% DONGEN weer boordevol unieke verhalen, weetjes, interviews en prachtige fotoreportages van fotograaf Jan Stads.

Bart van Kerkhof, nam de glossy tijdens de presentatie voor genodigden uitgebreid door.  “Het blijft verbazingwekkend om steeds weer te ontdekken wat Dongen allemaal te bieden heeft. Zo hebben we in ons dorp een aantal topsporters die internationaal een aardig woordje meespreken. Twee van hen, Formule 4 coureur Job van Uitert en Highlandgamer Raynor Wortel, komen in deze editie uitgebreid aan het woord over hun passie en hun drive. Maar ook over hun binding met Dongen.”

“Dongen is ook een plek waar je je snel thuis voelt.” aldus Bart. “We namen voor deze 100% DONGEN een kijkje in een paar bijzondere huizen. Een van de huizen waarvoor in deze glossy uitgebreid aandacht is, is de kerk waar we nu staan. Wouter en Liesbeth de Zwart kochten deze kerk hier  in Dongen-Vaart en verbouwden deze tot hun eigen droomhuis. Ook keken we achter de voordeur bij het Thomashuis aan de Hoge Ham, waar 8 bewoners met een beperking hun eigen thuis gevonden hebben.” Wouter en Liesbeth zouden aan het einde van de presentatie het eerste exemplaar van de nieuwe glossy in ontvangst nemen.

Foto: Piet Eelants/dongenhomespot

“Een flink aantal Dongenaren is het hele jaar door actief bezig met het organiseren van grote evenementen waar iedereen van mee kan genieten. Het Oranjeparkfestival is daar een mooi voorbeeld van. Afgelopen april mochten we de vijftiende editie van dit mooie feest beleven. Een mooie gelegenheid om met de betrokkenen terug te kijken hoe het zich ontwikkeld heeft en meteen een blik vooruit te werpen op de toekomst.

Bedrijvigheid is ook een woord dat goed bij Dongen past. Zowel gevestigde bedrijven als nieuwe ondernemers voelen zich in ons dorp thuis. In deze editie lichten we een aantal bedrijven uit.”

Heeft u een ja/nee sticker of een nee/nee sticker op de deur, dan mag de glossy niet bij u bet bezorgd worden. Wilt u toch graag een gratis exemplaar dan kunt u daarvoor terecht bij Fa. Leijten, Hoge Ham 80-82.

De nieuwe glossy is maar liefst 196 pagina’s dik. Nieuwsgierig naar de nieuwe glossy? Bekijk hem HIER alvast online.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen