EIN-DE-LIJK een meidenmiddag

Foto: Wikimedia Commons

28 Juni gaat het toch echt gebeuren, een meidenmiddag voor meiden uit groep 7 en 8 bij jongerencentrum de Poort in Dongen. De meidenmiddag zal anders dan anders worden, er zijn namelijk echte professionals aanwezig die voor jou klaar staan!

Wat is er te doen?
Nou, we hebben h et één en ander geregeld qua workshops. Denk maar aan L-Joy die langs komt om jullie wat swingende dansmoves te leren. Ook hebben we een echte visagiste geregeld die een workshop organiseert over het aanbrengen van make-up. Ze zal hierbij ook make-up bij jou aanbrengen, dus je gaat gegarandeerd als een model naar huis!

Is dat alles?
Er is natuurlijk nog veel meer te doen tijdens deze middag. We gaan met nailart aan de slag om je nagels te laten shinen, je mag dit natuurlijk ook helemaal zelf doen. Ook het laten zetten of zelf zetten van een glittertattoo kan tijdens deze meidenmiddag bij de Poort. Wij zorgen voor alle materialen om jezelf zo mooi mogelijk te maken. De middag is natuurlijk niet compleet zonder mooie foto’s van de visagie, nailart en/of glittertattoo, daarom is er een fotobooth waarin je , jezelf van de mooiste of gekste kant kan laten zien!

Waar en hoe doe ik mee?
Deze meidenmiddag is 28 Juni van 13.15 uur tot 16;30 uur bij jongerencentrum de Poort. Het jongerencentrum vind je aan de Gasthuisstraat 3 te Dongen. Je kunt jezelf aanmelden voor 26 Juni door een mailtje te sturen naar: [email protected] of te bellen naar: 0162317361.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen