A.s. zaterdag om 13.00 uur: Feestelijke opening JouwFeestwinkel

Foto:

Aanstaande zaterdag is heel Dongen uitgenodigd voor de feestelijke opening van JouwFeestwinkel.nl Dongen. Het feest begint om 13.00 aan de Hoge Ham 103 in Dongen.

Officiele feestelijk opening
De feestwinkel is reeds open sinds 19 mei, maar een officiële opening is 3 juni om 13.00 (wees dus iets eerder):

Programma:
Om 13.00 opent wethouder Ad van Beek de winkel met een korte toespraak en het doorknippen van een lintje. Nadat het officiële moment is geweest is er voor iedereen een hapje en een drankje en kan iedereen binnen komen kijken. Speciaal voor de liefhebbers hebben we een gratis ijsje. De winkel is op dat moment zelf ook gewoon open en er mag/kan dus gewoon gekocht worden (dit is absoluut niet verplicht!). Op alle aankopen geldt zaterdag 3 juni een speciale feestelijke korting van 10%(m.u.v. spinners, die worden die dag verkocht voor een speciale prijs).

Spinners voor € 2,95
Speciaal voor de opening zijn de spinners afgeprijsd van 5 euro voor maar € 2,95,- per stuk! Wees er wel snel bij, want OP = OP.

Hoe het allemaal begon
Nadat Nicole & Ron vorig jaar zijn begonnen met een webshop voor ballonnen is het snel gegroeid tot een complete online feestwinkel: vlaggen, slingers, ballonnen en zelfs carnavalskleding. De loods op het industrieterrein Tichelrijt werd al snel te klein en bij binnenkomst leek het alsof er feestartikelen voor heel Nederland lagen opgeslagen.

Toch begon het te kriebelen, een fysieke winkel met echte klanten die je aan kunt kijken, persoonlijk kunt adviseren en waar je ook echt mee kunt praten. De huidige markt laat helaas een neerwaartse spiraal zien als het gaat om winkels. Na lang wikken en wegen hebben ze besloten om toch de stap te wagen en uit te gaan van eigen kracht. Sinds 19 mei zijn ze dan officieus alvast open en kijken ze terug op 2 goede eerste weken: “Dongen is een hecht dorp waarop vaak wordt gekozen voor een winkel in het eigen Dongen.”. Of ze na spijt hebben van hun keuze? “Absoluut niet, beste keuze ooit. Hartstikke leuk!”

Hoe ziet de toekomst er uit?
“De invulling van de toekomst wisselt per dag, soms per uur en soms zelfs per minuut. De plannen zijn groots, het geduld wat minder, maar we hopen volgend jaar terug te kijken op een dusdanig leuk en goed jaar dat we nog verder willen uitbreiden en leuke dingen kunnen organiseren voor de inwoners van Dongen. We hebben een aantal leuke plannen en gaan hiervoor binnenkort in gesprek met de andere ondernemers van Dongen, eerst even alles zelf op de rit krijgen.

En over enkele jaren wellicht een extra filiaal, dat is altijd leuk, maar alleen als we dezelfde aandacht en service kunnen bieden aan onze klanten: voor minder dan een service van goud doen we het niet.” Hopelijk zien we iedereen aanstaande zaterdag voor 13.00 bij het officiële moment. Kan je niet komen en toch nieuwsgierig wat we allemaal verkopen? Loop dan een andere keer binnen of kijk op onze website: www.jouwfeestwinkel.nl 

Nog even de belangrijkste informatie over de opening op een rijtje
Locatie
JouwFeestwinkel.nl
Hoge Ham 103
5104JC Dongen

Datum & tijd
3 juni 2017 om 13.00 (kom iets eerder omdat dan het officiële moment begint).

Parkeren
De parkeerplaatsen zijn helaas beperkt in de de straat, het zou dus fijn zijn zoveel mogelijk per fiets of te voet te komen. Alvast bedankt hiervoor.

Hapjes & Drankjes
Er zijn hapjes en drankjes. Ook is er gratis ijs voor de liefhebbers. Hiervoor geldt wel: OP=OP

Acties / aanbiedingen
Op de gehele collectie geldt a.s. zaterdag 10% korting op alles. Voor spinners geldt zelfs een speciale prijs van € 3,- per stuk (i.p.v. € 5). De spinner-aanbieding is zowel vrijdag als zaterdag. De 10% korting is enkel op zaterdag.

I.v.m. de opening geldt zaterdag dus ook een aangepaste openingstijd: Open van 13.00 tot 16.00 (gesloten van 10.00 tot 13.00).

Facebook en de laatste updates?
Wil je graag op de hoogte blijven over de opening of over de nieuwste winkel van Dongen? Volg JouwFeestwinkel dan op Facebook:
https://www.facebook.com/jouwfeestwinkel/ 

Aangeven dat je naar de opening komt kan ook, ga dan naar (klik op de afbeelding):

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen