1800 ruiters bij Brabantse Kampioenschappen in Klein-Dongen-Vaart op 29 en 30 juli

Foto: CC0/Public Domain

Zoals al eerder te lezen was op deze website wordt in het weekend van 29 en 30 juli 2017 een groot paardenevenement aan de Vogelenzangweg in ons mooie Klein-Dongen-Vaart georganiseerd.

Het terrein heeft een oppervlakte van circa 20ha. De familie Huijben en de familie Kimenai hebben hun terrein beschikbaar gesteld. In dit weekend worden op zaterdag 800 ponyruiters, op zondag 1000 ruiters en gedurende het weekend circa 5000 bezoekers verwacht. Ook voor bezoekers is er volop te zien. Er zal namelijk naast het zien van de wedstrijden ook voor entertainment gezorgd worden en er is een strodorp.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Er hebben zich al diverse vrijwilligers aangemeld maar we kunnen nog veel meer hulp gebruiken! Denk daarbij aan vrijwilligers voor horeca, terrein (zowel opbouw als op de dag zelf) en ook voor het secretariaat worden nog vrijwilligers gezocht. Lijkt het je wel iets voor jou om je aanmelden als vrijwilliger om bij dit grote evenement in Klein-Dongen-Vaart te helpen (in de voorbereidingen of op een van de dagen zelf) geef je dan op via een mailtje naar Jan Menssen: [email protected] of neem telefonisch contact op met Jan (0636544094).

Maar ook voor geïnteresseerde sponsoren is dit een uitgelezen kans om in een groot aantal paardensportliefhebbers in één weekend te bereiken door middel van reclame, promotie en/of relatiebeheer. Interesse in ons sponsorcontract? Neem dan contact op via [email protected] .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen