DDDQ 2017: zondagochtend inschrijving

Foto:

Op 16 september is het tijd voor  de derde editie van De Dongense Dorps Quiz. Maximaal 150 teams kunnen zich zondag 21 mei aanstaande vanaf 10.30 uur inschrijven voor dit bijzondere evenement bij café ’t Vaartje.

Ga naar de website van DDDQ  voor meer informatie en download het inschrijfformulier.

Géén feestavond
De aangekondigde feestavond op 30 september 2017 gaat helaas niet door. In een verklaring geeft de organisatie aan dat men geen medewerking heeft gekregen van het College van B&W om  deze feestavond c.q prijsuitreiking te mogen organiseren op de door de organisatie aangedragen locatie.

“DDDQ heeft al in februari een bedrijfsruimte op industrieterrein Tichelrijt aan de gemeente voorgelegd waar voldoende ruimte is voor een feestavond voor alle deelnemers en waar alle nodige basisvoorzieningen aanwezig zijn. Een ruimte waar, naar onze overtuiging, aan alle veiligheids- en milieueisen kan worden wordt voldaan en waar niemand enige overlast kan ervaren. En met een enthousiaste eigenaar die het ook helemaal ziet zitten.” aldus de verklaring, waarin tevens gemeld wordt dat een aangedragen alternatief voorstel door B&W aan DDDQ  mogelijk geen realiseerbare optie voor 2017 is.

“We blijven natuurlijk op zoek naar mogelijkheden maar we moeten ook reëel zijn dat de tijd door tikt. Dus hebben we er voor gekozen om de quiz door te laten gaan zonder een feestavond. DDDQ blijft gemotiveerd om, in een volgende jaargang naar een goede feestlocatie te streven.”

Vooralsnog staat het vizier van de organisatie dus op het organiseren van de derde editie van De Dongense Dorps Quiz. “Graag ontmoeten we u aanstaande zondag 21 mei tussen 10.30 en 12.30. We hopen vele enthousiaste team afgevaardigden te ontmoeten bij café ’t Vaartje voor de inschrijving van DDDQ 2017. Let op: vergeet de rode appel niet.”

Reacties