Nieuw! Ontspanning bij Eigentijdz Klank & Yogastudio Dongen

Foto:

Ben je toe aan ontspanning? Heb je altijd al aan yoga willen doen? Vanaf nu kun je terecht bij Eigentijdz Klank & Yogastudio in Dongen.

Gezond en blij met yoga
Ben jij ook druk-druk-druk? Je bent niet de enige. Ruim de helft van de Nederlanders voelt in meer of mindere mate stress. En vrouwen zelfs twee keer zo vaak. Je weet wel dat beweging en ontspanning goed voor je is, maar ja… vindt daar de tijd maar eens voor. Soms verlang je naar rust en een moment voor jezelf. Een goed moment om te beginnen met yoga.

En dat is niet zomaar. Er is veel onderzoek gedaan naar yoga en het blijkt geweldig te zijn voor je gezondheid, concentratie, fitheid, rust in je hoofd, soepelheid van je lichaam, innerlijke rust en je geheugen. En: je wordt er gelukkiger en vrolijker van! Wie wil dat niet?

Vanaf nu klankbeleving en yoga in Dongen!
Vanaf nu is er Eigentijdz Klank & Yogastudio, een gloednieuwe studio aan de Hoge Ham in Dongen. Eigentijdz is een samenwerking van Praktijk Een Glimlach en Avelijn Yoga. Praktijk Een Glimlach is een praktijk voor ontspanning, groei en bewustwording en werkt met ondersteuning van klanken, trilling en voetreflexmassage. Door klankreizen, massages en coaching helpt Claudia je op weg om jouw plek te vinden.

Avelijn Yoga is een studio voor eigentijdse yoga voor iedereen. Yoga bij Eigentijdz is lekker bewegen en ontspannen tegelijkertijd. Je wordt soepel, sterk, komt in balans en zit lekker in je vel. En je hoeft niet bang te zijn dat het te zweverig wordt. Je blijft met twee voeten op de vloer, in een prachtige ruimte en met leuke mensen. Ook voor zwangerschapsyoga!

Meld je snel aan voor een proefles en doe mee! Kijk voor het rooster op www.eigentijdz.nl of stuur een mail naar [email protected]. Klankschaalmassage boeken of meer informatie? Stuur een mail naar [email protected].
Kijk op de website voor meer informatie: www.eigentijdz.nl.

Foto boven: Claudia van der Ploeg en Alijne Verhaar zijn eigenaar van Eigentijdz Klank & Yogastudio. Zij zijn expert in beweging, groei, bewustwording en ontspanning.

Reacties