Open Dag Scouting Laurentius

Foto: Scouting Laurentius

Wie bij de start van de Avond4Daagse omhoog kijkt kan het al zien staan, Scouting Laurentius Dongen houdt binnenkort een open dag! Op zaterdag 10 juni kunnen kinderen en volwassenen kennis maken met deze gezellige scoutinggroep.

Op het terrein van de Scouting op Doelstraat 1 zullen van 10:00 uur tot 15:00 uur verschillende leuke en uitdagende activiteiten te doen zijn waar alle kinderen (en volwassenen) gratis aan mogen deelnemen. Die dag zullen er ook op het Looiersplein al een aantal scouts te zien zijn. Vanuit daar kun je een fototocht doen naar ons gebouw. In de ochtend zullen al onze speltakken de kinderen kennis laten maken met hun spellen. De Bevers (5-7 jaar), de Rikki Tikki Tavi Welpen (meisjes 7-11 jaar), de Jacala Welpen (Jongens 7-11 jaar), de Gidsen (meiden 11-15 jaar), Verkenners (Jongens 11-15 jaar), RSA (15-18 jaar), Pivo’s (18-23 jaar) en de STAM (23+) zullen zichzelf op deze dag presenteren.

Na de gezamenlijke gratis lunch worden er een aantal workshops georganiseerd. Leer bijvoorbeeld hoe je moet vuur stoken, bak een broodje boven het kampvuur, maak een toren van stokken en elastiekjes, doe een kussengevecht en leer hoe je op afstand met elkaar communiceert. Iedereen krijgt een stempelkaart die je vol kan maken door aan de workshops deel te nemen. Bij een volle stempelkaart hoort natuurlijk een prijsje. Deze stempelkaart zal in de week vóór de open dag in het Weekblad voor Dongen te vinden zijn. Ook vind je hem hier.

Laat je uitdagen en neem al je vriendjes, vriendinnetjes, buurmeisjes, buurjongens en heel je familie mee naar de open dag van scouting Laurentius. Want, bij onze scouting valt altijd een avontuur te beleven!

Reacties