Op weg naar het OPF: Dongenaren op het podium

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival eens in de paar dagen een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. Er is echter altijd ook ruimte voor lokale artiesten. Daarom deze keer in de spotlight: de Dongense muzikale talenten die we op het podium kunnen verwachten.

Tinus & Thieu
Tinus & Thieu hebben een plan bedacht om heel de wereld rond te reizen en dat gaan zij doen binnen één uur…althans dat beweren ze. Het zal in ieder geval een muzikale reis worden, want ze brengen hun eigen feestband mee! En die ene dame…wat heeft zij er mee te maken… gaat het goed komen? Tinus & Thieu hebben er het volste vertrouwen in, het wordt een swingende reis! Ga jij met Tinus & Thieu mee? Neem gerust je papa, mama, opa en oma mee want het belooft een feest te worden voor iedereen! Tinus (Martijn Brants) & Thieu (Matthieu Verlinde) zijn als duo al ruim 10 jaar actief in de entertainmentwereld. Zij presenteren shows en festivals, spelen diverse toneelrollen voor kinderen. Zij verzorgden zeer divers entertainment op (kinder) feesten en zijn van allerlei markten thuis. Deze creatieve duizendpoten weten jong en oud keer op keer te verrassen en staan altijd garant voor een succesvolle en professionele invulling van de activiteiten waarvoor zij worden gevraagd.

De Familie van Dijk
De band Familie Van Dijk met daarin ook enkele geroutineerde muzikale Dongenaren brengt een hommage aan Neerland’s beste Nederpopband De Dijk. Met een greep uit het brede en rijke repertoire van deze Amsterdamse formatie brengt Familie Van Dijk de lekkerste meezingers, de heftigste tranentrekkers en de meest meeslepende swingers ten gehore! Iedereen kent wel een liedje dus iedereen zal een optreden van Familie Van Dijk ervaren als een feest van herkenning! De zeven muzikanten die jou gaan vermaken op ‘de reis door het nostalgische universum van muzikale hoogtepunten’ zijn doorgewinterd, bezitten veel kwaliteit en kennen het podium op hun duimpje! Zij gaan ervoor zorgen dat je wordt meegezogen in jouw jeugdherinneringen, naar die sfeervolle kroeg waar je een mooi meisje een zoen gaf of waar jij die jongen die blik gaf dat je het niet alleen kon doen!

Van ‘ Mag het licht uit’ tot ‘Blanke Man’ en van ‘Lovesong 100001’ tot ‘Dansen op de vulkaan’. Er komt veel voorbij! Familie Van Dijk benadert de songs van De Dijk op hun eigen manier, maar vergeten daarbij niet om de magistrale en herkenbare arrangementen overeind te houden.

Fernando Lewis
De muziek van Bob Marley is legendarisch net als de artiest Bob Marley zelf, een icoon van zijn tijd en de reggae muziek. Fernando Lewis, geboren Dongenaar nodigt het publiek tijdens dit project uit voor een hernieuwde muzikale ontdekkingsreis langs de juwelen van songs die Bob Marley de wereld na liet. Voor liefhebber Lewis is de muziek van Bob marley universeel en dat is precies wat hij het publiek wil laten horen tijdens dit project. De songs zijn onmiskenbaar van Bob Marley, maar speciaal voor dit project verpakt in nieuwe verrassende arrangementen in de meest uiteenlopende muziekstijlen als latin, New Orleans ‘second-line’, blues, soul-en funk!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen