Binnenkort “JouwFeestwinkel” in Dongen aan de Hoge Ham 103

Foto:

“We kunnen het nu eindelijk bekend maken. Vanaf eind mei opent er een nieuwe feestwinkel in Dongen aan de Hoge Ham 103 (naast de Chinees). Maar ook nu al kunnen geïnteresseerden kijken op www.jouwfeestwinkel.nl.”

De jonge ondernemers Nicole Roeleveld en Ron Oerlemans uit Tilburg kijken er naar uit om aan de slag te gaan. “Er is een gezellig centrum en dat veel inwoners van feesten houden, dat is een ding dat zeker is. De andere reden om voor Dongen te kiezen is het gratis parkeren voor de deur en de vele activiteiten die voor jong en oud georganiseerd worden. We hopen hier in de toekomst ook veel voor te kunnen betekenen”, vertelt Ron.

Feestelijke opening 3 juni 2017
Op 3 juni staat een feestelijke opening gepland met een drankje, hapje en een gratis ijsje voor iedereen die een kijkje komt nemen op deze hopelijk zonnige dag. Op de zon hebben ze helaas geen invloed, maar dat het een groot feest gaat worden is een ding dat ze zeker weten.

Zet het dus vast in de agenda: 3 juni om 13.00 uur de feestelijke opening.

Jaarmarkt Dongen
Om zichzelf voor te stellen aan alle Dongenaren staan ze a.s. zondag op de jaarmarkt. Ze zijn te vinden ter hoogte van het pand aan de Hoge Ham 103. Iedereen die een bezoek brengt aan de stand maakt kans op het winnen van 2 VELDKAARTEN VOOR DE TOPPERS OP VRIJDAG 26 MEI 2017.

ADVERTORIAL

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen