René Jansen en Denise Kunst lijstaanvoerders VPD in 2018

Foto:

De Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Volkspartij Dongen (VPD) heeft de lijstaanvoerders benoemd voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. René Jansen is benoemd tot lijsttrekker. Samen met running-mate Denise Kunst-van Suylekom voert het tweetal de lijst aan voor de Volkspartij Dongen (lijst 1).

De gemeenteraadsverkiezingen zijn woensdag 21 maart 2018. De leden van de Volkspartij Dongen kiezen één jaar voorafgaand aan de verkiezingen de nummers 1 en 2 van de lijst. Dit gebeurde tijdens de ALV die woensdagavond 5 april in De Heeren van Dongen werd gehouden. Het bestuur maakte tevens de naam van campagneleider Leo van Hecke bekend. Na de succesvolle verlopen vorige verkiezingen van 2014 wordt raadslid Hecke voor de tweede keer de kartrekker van het campagneteam. In december van dit jaar is de volgende ALV van de Volkspartij Dongen. Dan wordt de wethouders-kandidaat gekozen en ook de overige kandidaten van de lijst worden die avond gepresenteerd.

Stabiele vernieuwende koers
In een persbericht meldt de partij: “Met de keuze voor René Jansen en Denise Kunst kiest het bestuur voor ervaring, verjonging en vernieuwing. De afgelopen vier jaar hebben zij het fractieteam met veel enthousiasme stabiel en vakkundig geleid. Er is hard gewerkt en zijn er knopen doorgehakt. De doelstellingen uit het coalitieakkoord ‘Samen Kansen Pakken’ zijn gerealiseerd. De Volkspartij Dongen heeft als grootste partij, met 9 zetels en met wethouder Piet Panis in het college, haar verantwoordelijkheid genomen voor een stabiele bestuursperiode. Samen met coalitiepartners PvdA en VVD, en een kritische oppositie, zijn belangrijke keuzes gemaakt. Met oog voor het belang van de inwoners in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein Dongen Vaart.”

Vanuit een lokaal DNA
De Volkspartij Dongen is een lokale, onafhankelijke politieke partij. De sterke verenigingen structuur vormt het DNA van de partij. De activiteiten richten zich primair op ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de eigen inwoners, zonder de verplichting om een landelijk partijprogramma te volgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen