Expert nu ook dé telefoonpecialist van Dongen

Foto:

Onlangs verdween de laatste ’echte’ telefoonwinkel uit Dongen. Een reden om je als Dongenaar zorgen te maken? “Nee hoor” zegt Leon Oomen, eigenaar van Expert Dongen aan het Looiersplein , “bij ons kun je vanaf nu ook terecht voor telefoons, abonnementen en reparaties”

Er wordt hard gewerkt in de Expert winkel om een aparte hoek te creëren waar alles rondom de mobiele telefonie een plekje moet krijgen. “Voorheen hadden we wel telefoons in het assortiment, maar dat waren voornamelijk simlockvrije telefoons. Vanaf deze week wordt het aanbod drastisch uitgebreid en heb je bij ons ook een ruime keuze in toestellen en abonnementen ” aldus Leon,

Helemaal nieuw zin Dongen is de reparatie van telefoons. “Daar hebben we een specialist voor in huis. We kunnen zowel de hardware als de software vervangen en natuurlijk zij wij ook het adres voor het vervangen van kapotte schermen. En daarin is er ook weer keuze uit diverse materialen met als topper de producten van Panzerglass, Deze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren (indien gewenst door ons) en 100% transparant, een topproduct! Met de jaarmarkt gaan we dat ook nog demonstreren. Voor alles wat met je mobiele telefoon of tablet te maken heeft kun je dus voortaan gerust bij Expert binnenlopen. Je bent welkom.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen