Op weg naar het Oranjeparkfestival: JUST PINK

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival eens in de paar dagen een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. We bijten het spits af met Just Pink. Zij treden op tijdens de Floris’Hand Oranjenacht op woensdagavond 26 april.

Met talloze top 10 singles, compleet uitverkochte tournees en een overvloed aan enthousiaste fans over de hele wereld, is P!NK op een absoluut hoogtepunt in haar carrière. Ze is één van de meest populaire pop-iconen van deze tijd en met de gigantische vraag naar live concerten, kan er amper aan de vraag voldaan worden door P!NK en haar band. Om het wachten tot het volgende live optreden wat te verzachten is er JUST PiNK, die met recht de beste tribute act van Europa genoemd mogen worden. Zij beklimmen de podia met zeven topmuzikanten en twee professionele danseressen en staan daarmee garant voor een spectaculaire P!NK ervaring. Het optreden bestaat onder andere uit grote hits als “Sober”, “Funhouse”, “Just like a pill” en “Get the party started” en onderdelen uit de laatste twee tournees “I’m not dead” en “Funhouse Tour”.

De rol van P!NK wordt vertolkt door de getalenteerde en zeer ervaren zangeres Vanessa Henning, waarvan jazz zangeres Joy Flemming toepasselijk genoeg al eens zei dat haar stem de kracht van een stoommachine heeft. In haar rol als lead zangeres van JUST PiNK doet ze deze uitspraak absoluut eer aan.

… it’s gonna be a Funhouse!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen