Burenhulp in de wijk

Foto:

In het kader van de landelijke vrijwilligersactie van NL Doet zijn ContourdeTwern en Wijkraad West 1 aanstaande zaterdag vanaf 11.30 uur op het Europaplein aanwezig. Onder het motto van “‘elkaar opzoeken in de wijk”, heeft ContourdeTwern een actie op touw gezet om burenhulp onder de aandacht te brengen. Samen met bewoners van de wijk willen zij een gedeelte van de wijk West1 schoonmaken en opknappen. Daarbij wordt gedacht aan het mooi maken van een tuintje, een tuinhekje, het stoepje van de buren of een speeltuintje.

Ontmoeting!
Samen leven, samen wonen en samen werken in de wijk. ContourdeTwern vindt het als welzijnsinstelling belangrijk dat mensen elkaar weten te vinden als dat nodig is. Daarom trekken zij op zaterdag de straten in op zoek naar mensen die een klus hebben, die zij graag zelf zouden willen doen, maar dat om wat voor reden dan ook zelf niet meer kunnen doen.

Anderzijds zijn we ook op zoek naar mensen die willen meedenken met de leefbaarheid in hun wijk en daarbij actief willen worden.  Misschien ben jij wel degene die weet wat er in de wijk speelt en die het leuk vindt om activiteiten mee te organiseren, waardoor buurtbewoners elkaar beter leren kennen. Blijf niet meer aan de zijlijn staan, maar doe met ons mee!

Heitje voor een karweitje..
Vanuit dit oude idee gaan we zaterdag de straat op om met mensen in gesprek te gaan. Wij zijn van 11.30 uur tot ongeveer 15.30 uur te vinden op het Europaplein. We sluiten af met een hapje en een drankje en daarbij bent u ook van harte welkom! Maak er gebruik van om met ons in gesprek te gaan en daarmee uw wijknetwerk uit te breiden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen