10 jaar Het Bonte Schaep

Foto:

Onlangs vierde  kledingwinkel Het Bonte Schaep aan het Looiersplein 33 met een volledig vernieuwd interieur het tien jarig jubileum in Dongen. Voorzien van een fris en sfeervol interieur is deze bekende kledingzaak weer helemaal klaar voor de toekomst.

De oorsprong van Het Bonte Schaep ligt in de gemeente Heusden waar Toos Snijders inmiddels 30 jaar geleden een winkel begon. Zoon Harm en zijn vrouw Lenneke bouwden Het Bonte Schaep later uit tot een formule met naast de oorspronkelijke vestiging inmiddels nog vier filialen (Drunen, Zaltbommel, Dongen en Oosterhout). In Dongen nu dus alweer tien jaar.

Margie Jansen, al die jaren werkzaam bij Het Bonte Schaep, legt uit waar de kracht van de winkel zit: “al jaren is het Bonte Schaep een waar begrip bij modebewuste vrouwen in Dongen en in de rest van Noord-Brabant. De winkel staat bekend om haar gastvrijheid, geweldige service en ongelooflijke mooie en exclusieve collecties. Wij blijven constant op zoek naar uitdagende nieuwe labels om aan onze collecties toe te voegen. Daarnaast passen wij onze collecties aan op de nieuwste trends. Onze klanten vinden onze winkels zo prettig om te winkelen, omdat er een fijne sfeer hangt en ze altijd eerlijk advies van ons krijgen. Wij vinden het erg belangrijk dat al onze klanten tevreden huiswaarts keren.”

“Wij besteden heel veel aandacht en tijd aan het zoeken van de mooiste collecties. Wij hebben veel exclusieve en eigentijdse collecties in ons assortiment opgenomen. Wij begrijpen dat modebewuste vrouwen op zoek zijn naar net iets extra’s. Hier passen wij ons aanbod dan ook op aan. Wij bieden veel exclusieve merken zoals Ana Alcazar, Cambio, Essentiel, 10Days,Josephine & Co, Mos Mosh en Stella Nova. Al deze mooie merken staan bekend om de duurzame stoffen en mooie afwerking. Het bijzondere aan de collectie van het Bonte Schaep is, dat  de verschillende merken  en stijlen vaak moeiteloos met elkaar gecombineerd kunnen worden.”

Margie is, samen met Gerry en Cindy van Maxx Mode, al jaren de kartrekker voor de jaarlijkse modeshows op het Looiersplein. “Dat is leuk om te organiseren. Fijn dat we met meerdere modezaken in samenwerking tot zo’n activiteit kunnen komen. En het Dongense publiek stelt het op prijs, want deze modeshows zijn altijd druk bezocht.”

De winkel aan het Looierpslein is volledig opnieuw ingericht. “Alles is aangepakt, de vloeren, het plafond, de kledingrekken, de paskamers, noem maar op.” aldus Margie. “Wij nodigen dan ook alle Dongenaren van harte uit om eens een kijkje te komen nemen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen