3e Mathieu Hermans Klassieker op 23 april 2017 in Dongen

Foto:

Om de goede voornemens van het begin van dit jaar kracht bij te zetten, kan elke fietser in de seizoensplanning de Mathieu Hermans Klassieker opnemen. De derde editie van de Mathieu Hermans Klassieker zal plaatsvinden op zondag 23 april a.s.

De afstanden zijn 90 kilometer voor toerrijders en 40 kilometer voor de recreatieve fietsers en gezinnen. Net zoals in de vorige jaren fietsen we voor een goed doel, dit keer voor de Stichting Gijsje Eigenwijsje (zie http://gijsjeeigenwijsje.com ).

Vanaf 8.30 uur kan er gestart worden bij café zaal de Viersprong aan de Kanaalstraat in Dongen. De unieke route loopt langs de Maas naar keerpunt Vlijmen en terug langs het nationaal park de Drunense Duinen. De route valt samen met het vroegere trainingsgebied van Mathieu Hermans.

Door de organisatie wordt dit jaar speciaal werk gemaakt van het betrekken van lokale en regionale bedrijven bij de tocht. Bedrijven kunnen voor een tientje per werknemer inschrijven voor een sponsorpakket onder het motto ‘Gezonde Werknemers bewegen’.  Ook wielerverenigingen uit de omgeving, waaronder natuurlijk de Dongense TC de Kleppers, wor-den benaderd om aan de Mathieu Hermans Klassieker mee te doen.  Brabander van het jaar en tevens ambassadeur van stichting Gijsje Eigenwijsje, Ruud van der Meijden, maar ook prominenten van het Sterrenteam zullen die dag aanwezig zijn.

Zie voor meer informatie: http://www.mathieuhermans.com/Tegen-De-Stroom-In-Klassieker/

Reacties