Nieuw in het Peeënrijk: Pr. CV Pee.Pee.Ee.Em presenteert: Pee.Tee.Vee

Foto:

Het was een tijdje opvallend stil rondom de prinselijke carnavalsvereniging Pee.Pee.Ee.Em, maar uitgerekend in de winter lijkt deze club te ontwaken uit haar winterslaap. Zij komen met een nieuw fenomeen op de proppen in het Peeënrijk: Pee.Tee.Vee

Thieu legt uit hoe het idee is ontstaan. “We stonden bij de 11-11-viering bij ’t Schouw even uit te dampen buiten, toen er twee gasten aankwamen die de bus hadden gemist. Ze snapten er geen bal van wat we aan het doen waren en vroegen zich af waarom we nu al verkleed rondliepen. We hebben die gasten mee naar binnen genomen, een pilsje gegeven en lekker effe in de polonaise laten lopen. We vonden het wel lachen dat ze geen flauw idee hadden wat er zich allemaal al afspeelt voordat Carnaval daadwerkelijk van start gaat. Hoe leuk zou het zijn om dat in beeld te brengen?

Nu wil het toeval dat er in onze vereniging wel wat figuren zitten die wel wat ervaring hebben met filmpjes maken en zo ontstond al snel het idee voor Pee.Tee.Vee. Het eerste filmpje wat we hebben opgenomen is een interview met Prins Andreo LVII (Wilbert den Boer) in een sfeervolle setting in de Vlaamse schuur aan de Groenstraat. Het is supertof dat Stichting de Peeënstekers volledige medewerking verleent aan ons initiatief,” Aldus vieze voorzitter Thieu Verlinde. “Buntje (Jeroen Verbunt) is onze cameraman en hij is zeker zo belangrijk als al die koppen die op het scherm te zien zijn.”

“We hopen dat de peejen en peejerinnen met heel veel plezier naar onze filmpjes zullen kijken. Wij hebben er zelf in ieder geval veel lol met het maken en bedenken, “aldus de ‘creative directors’ Michiel Maas & Bram Blijlevens.

Veel plezier met aflevering 1 van Pee.Tee.Vee!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen