Bijzondere dag voor gouden paar Martijn en Riky Verbunt-Scheerders

Foto: Kees Laurijsen

Woensdag 26 oktober was het groot feest in Dongen-Vaart. Het gouden paar Martijn en Riky Verbunt-Scheerders vierde op deze mooie en zonnige dag hun vijftigjarige trouwdag. Een bijzondere dag met vele verrassingen.

Het koppel liet op deze feestelijke dag alles maar gewoon over zich heen komen en dat was maar goed ook want ’s ochtends om 7 uur werden Martijn en Riky al verrast door een ontbijtje geregeld door de zussen van de gouden bruid. Eenmaal buiten, bij daglicht, was goed te zien hoe de familie van het gouden paar hard had gewerkt aan de bijzondere versiering van het huis. Rondom het huis waren antieke melkbussen geplaatst met maïs, zonnebloemen, pompoenen en herfstbladeren. Voor de voordeur stond een boog in dezelfde authentieke boerenstijl.

goudenpaar3

Prachtige versieringen dus voor een prachtig paar. De ene verrassing volgde op de andere, want niet veel later kwamen de oldtimervrienden van het gouden paar aanrijden op een aantal oude tractoren. Hun vrienden waren helemaal gekleed in boerenklederdracht. De stoet eindigde met de karakteristieke  ‘Lijn 11’ van Henk van Loon. Rond de middag werden Tijn en Riek door dit bijzondere gezelschap, samen met hun gezin, naar de kapel van de zusters van Franciscanessen gebracht in Dongen, waar een prachtige dienst voor hen werd gehouden. ’s Middags zette het feestgedruis zich voort bij de overburen in café-zaal ’t Karrewiel. Na een heerlijk diner was er gezellige livemuziek, helemaal in de stijl van toen. Al met al een prachtige dag om op terug te kijken voor het gouden paar, hun familie en alle genodigden.

goudenpaar2

Foto’s: Kees Laurijsen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen