Hoppenbrouwers Techniek BV Special Sponsor VV Dongen

Foto:

Hoppenbrouwers Techniek BV heeft zich als Special Sponsor voor drie jaar verbonden aan VV Dongen

Bijna een jaar geleden ging Van Loon Elektro samen met Hoppenbrouwers Techniek om als Hoppenbrouwers Techniek Dongen de toekomst in te gaan. Hoppenbrouwers Techniek is een familiebedrijf met inmiddels bijna 600 medewerkers in Udenhout, Deurne en Dongen. Het bedrijf is gespecialiseerd in Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige installaties, Industriële automatisering, Beveiliging, Datanetwerken, Inspectie, Onderhoud, Service, Duurzame energie en Dakbedekkingen. Hoppenbrouwers Techniek bestaat sinds 1918 en is een innovatief bedrijf voor het leveren van specialistische én integrale oplossingen dat streeft naar duurzaam ondernemen.

René van Loon, nu vestigingsdirecteur van Hoppenbrouwers Techniek Dongen: “Als onderdeel van een grotere organisatie kunnen we nog beter inspelen op nieuwe ontwikkelingen en de juiste partner zijn voor onze klanten. Onze medewerkers zijn belangrijk; tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, ze werken in teams en krijgen alle ruimte voor ontwikkeling.. De kracht zit in onze mensen! En daarom besteden we veel aandacht aan de individuele ontwikkeling van onze medewerkers. Ze beheersen hun vak en werken met enthousiasme aan projecten. Als groeiende organisatie zijn we altijd op zoek naar ambitieuze vakmensen en schoolverlaters die een toekomst in de techniek zoeken. We hebben daarvoor een ook eigen praktijkschool. Het is onze ambitie om onze regionale aanwezigheid verder uit te bouwen; reden om intensiever aan de lokale/regionale naamsbekendheid te werken en ons ook aan sport te verbinden.

De verbinding met VV Dongen ontstond al jaren geleden onder de naam Van Loon Elektro. Als sponsor van de vereniging maakt het bedrijf deel uit van een uniek platform voor regionale ondernemers, met daaraan gekoppeld talrijke zakelijke mogelijkheden. VV Dongen stimuleert onderlinge contacten en creëert een podium voor vruchtbaar relatiebeheer en netwerken. Deze formule is al jaren succesvol gebleken. Voor bedrijven binnen de regio betekent sponsoring een uitstekend marketinginstrument. Niet alleen voor het onderhouden van zakelijke relaties in een ontspannen en sportieve sfeer. Maar ook voor uw personeel of vrienden, familie en kennissen is het bijwonen van een wedstrijd een bijzonder leuke happening.

hopp2

Hoppenbrouwers Techniek B.V. en VV Dongen tekenden het contract voor de komende drie jaar met de intentie tot een langere samenwerking. In het contract is tevens opgenomen dat VV Dongen met enkele leden tijdens de jaarlijkse bedrijfsbarbecue de bardienst draait. De eerste avond is inmiddels geweest en bleek een waar succes. De sponsorcommissie heeft daarom besloten om volgend jaar wederom zelf de bardienst te draaien. VV Dongen bedankt Hoppenbrouwers Techniek B.V. voor deze mooie sponsoring. Op de foto ziet u René van Loon, vestigingsdirecteur Hoppenbrouwers Techniek B.V. Dongen, en Jan Gerrits namens sponsorcommissie VV Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen