Aanstaande zaterdag: TIROLER DART FEST

Foto:

Zaterdag 15 oktober a.s. vindt bij café ’t Karrewiel alweer voor de 12e keer het grootste-dartevent-in-Tirolerstijl-ter-wereld plaats; Het TIROLER DART FEST. Inmiddels niet meer weg te denken van de Dongense Dartskalender en uiteraard ook dit jaar weer georganiseerd door dartteam Karrewiel 13.

Het Tiroler Dart Fest is een koppel-501-dartstoernooi, waarbij gestreden gaat worden om de titel TIROLER DARTMEISTER 2016. Er wordt gespeeld in poules, waarna er over wordt gegaan naar de winnaars- of verliezersronde (knock-out systeem). Na afloop zijn er prijzen voor de beste vier van zowel de winnaars- als verliezersronde, ook is er een geldprijs beschikbaar voor de hoogste uitworp. Voor degene die het voor elkaar krijgt (als eerste) een 9-darter te gooien, staat een mooie Ferrari klaar.

De inschrijving via de website is inmiddels geopend. Er zijn alweer diverse inschrijvingen binnen, waaronder enkele lokale topfavorieten! Het inschrijfgeld voor het darttoernooi bedraagt € 10,- per koppel en komt volledig ten goede aan de prijzenpot. Uiteraard zal ook dit jaar het draaiend dartbord weer aanwezig zijn, met weer een extra handicap. Dus daag de concurrentie uit en laat je ware darttalenten zien!

Vanwege de uitstekende sfeer weten jaarlijks vele darters de weg naar Dongen-Vaart te vinden om hier hun ware talenten te tonen en de organisatie hoopt ook dit jaar weer op een goed deelnemersveld.
Denk jij de nieuwe MvG of Barney te zijn? Schrijf je dan nu in voor het Tiroler Dart Fest en wordt TIROLER DART MEISTER 2016!

Voor meer informatie en inschrijvingen kijk op: www.vaartseoktoberfesten.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen