Popkoor Spirit bij Festival KOM in Oosterhout

Foto:

In 2017 bestaat Popkoor Spirit uit Dongen 50 jaar!  Speciaal voor deze gelegenheid heeft Spirit een theatershow gemaakt, waarin de talenten van al haar leden aan bod komen. Zoals u van Spirit gewend bent, wordt het weer een spektakel van zang, dans en theater met een breed genre aan muzieksoorten, momenten van ontroering en van een lach. U begrijpt dat dit veel voorbereiding kost, waardoor het een tijdje stil is geweest rondom Spirit. De komende maanden kunt u echter weer twee maal van het koor komen genieten.

Op zaterdag 1 oktober bruist de binnenstad van Oosterhout door de allerlei kooroptredens. Van pop tot smartlap tot gospel, jong en oud: oftewel; voor ieder wat wils! Dit jaar ziet u maar liefst 18 koren, verspreidt over 4 locaties in het centrum. Ook Popkoor Spirit zal van de partij zijn. U kunt hen zien om 13.00 uur op het Jumbopodium en om 14.00 uur op de markt.

Op zaterdagavond 5 november zal Spirit van de partij zijn bij het Popkor’n festival. Dit festival wordt door Nederpopkoor Zonder Noten georganiseerd in zalencentrum de Viersprong.

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het jubileum.

Reacties