Bomvolle Sportweek in Dongen

Foto:

Met meer dan 100 open trainingen en clinics, de Dongen Beweegt! dag én het Sportgala staat heel Dongen van 17 tot en met 25 september 2016 in het teken van sport. Een week lang kun je sporten uitproberen en kennismaken met meer dan 25 verschillende sportaanbieders. Deelname aan alle activiteiten is gratis en vrijblijvend.

Programma
Op www.dongen.nl/sportweek kun je de programmaflyer downloaden voor een overzicht van alle activiteiten per sportaanbieder. Het aanbod is erg divers en varieert van bootcamp, tennis, zwemmen, hengelsport tot kinderyoga en meer. De sportweek richt zich op iedereen: jong, oud, beginnende sporters, gevorderden. Ook is er aanbod voor de sporter met een beperking en voor mensen met beginnende dementie. Bekijk de programmaflyer voor meer informatie.

17 september: Dongen Beweegt! dag
Op zaterdag 17 september vindt de officiële aftrap plaats met de Dongen Beweegt! dag in De Salamander. Nadat wethouder Piet Panis de Dongense sportweek om 13.00 uur officieel heeft geopend, kan het sporten beginnen! Tot 16.00 uur kun je meedoen aan demo’s en clinics van zo’n 12 verschillende sportaanbieders. Handbal, karate, tennis, badminton, basketbal, boksen: er is voor ieder wat wils! Ook is er een sportmarkt met standjes waar je informatie over de deelnemende verenigingen kunt krijgen. Houd www.facebook.com/dongenbeweegt in de gaten voor het tijdsschema.

23 september: Sportgala
Vrijdag 23 september wordt sporthal de Salamander omgetoverd tot ontmoetingsplek voor het Sportgala Dongen 2016. Iedereen is van harte welkom om de sportkampioenen van Dongen te huldigen. Vanaf 18.45 uur zijn de deuren open, het programma begint om 19.00 uur. We blikken terug op de prachtige prestaties van sporters en sportteams. Tijdens het gala krijgen de jonge talenten hun ‘minutes of fame’, maken we de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar bekend, reiken we de Nadine Broersen prijs uit en zetten we de sportiefste school in het zonnetje. Zorg dat je erbij bent!

Doe mee!
De sportweek is een uitgelezen kans om te ontdekken welke sport en vereniging het beste bij jou passen. Je hoeft geen lid te zijn, het is gratis en aanmelden is niet nodig. Ook heb je volop keuze uit verschillende dagen en tijden. Ga je liever niet alleen, maar samen met een vriend(in) of kennis? Dat kan natuurlijk ook! Kortom: trek je sportieve schoenen uit de kast en doe mee!

Sportiviteit wordt beloond
Bij deelname aan iedere activiteit van de Dongense sportweek krijg je 1 sticker. Wanneer je 2 stickers hebt verzameld, hebben we een leuke beloning voor je. Kom vrijdag 23 september naar het Sportgala. Op vertoon van je stickerkaart (achterzijde programmaflyer) met minimaal 2 stickers krijg je een lootje. Met dit lootje heb je altijd prijs. Wat? Dat is een verrassing. Bij 4 stickers of meer krijg je 2 lootjes. Je kunt maximaal 2 stickerkaarten per persoon verzilveren. Tip: doe mee met de clinics tijdens de Dongen Beweegt! dag op 17 september. Hiervoor krijg je ook 1 sticker.

Facebook Dongen Beweegt!
Sinds enkele weken is de Facebook-pagina www.facebook.com/dongenbeweegt in de lucht. Volg deze pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de sportweek.

Bekijk hier de programmaflyer
Programmaflyer sportweek totaal

Reacties