Nieuw bij Horeca Dongen: Dongense Thee

Foto:

Vanaf vandaag kun je bij Horeca Dongen exclusief ook een heerlijk biologische Dongense Thee verkijgen. In samenwerking met Bij de Thee, het theewinkeltje aan de Hoge Ham, is er een lekkere Dongense Melange gemaakt in drie verschillende soorten.

Ferry van Kessel, bestuurslid van Horeca Dongen, legt uit: “tot nu toe was de enige zichtbare samenwerking binnen Horeca Dongen de Peejemunt, die jaarlijks met carnaval in gebruik is. We willen echter meer samenwerkingsverbanden gaan zoeken, ook met ondernemers buiten de horeca. Dit initiatief is daar een goed voorbeeld van. Zo zijn we bijvoorbeeld aan het onderzoeken of we in de toekomst wellicht ook op evenementengebied meer samen kunnen gaan doen. Ondernemers die ideeën hebben over samenwerking met Horeca Dongen zijn altijd welkom om dit met ons te delen.”

dongensethee2

Selma Vrinds, eigenaresse van de winkel Bij de Thee, is bijzonder te spreken over deze eerste samenwerking. “Thee is helemaal in. Er zijn allerlei trends en de horeca kan daar op deze manier prima op inspelen.” De Dongense Thee is door Selma zelf samengesteld. “Biologisch zonder toegevoegde suikers. Helemaal puur dus!”

Door de toevoeging van onder andere gedroogde citrusvruchten en verschillende specerijen aan de basis melange ontstaan drie smaken:

  • Zwart… Verwarmend
  • Groen… Verfrissend
  • Rooibos… Ontspannend

Ben je een thee drinker dan vind je dit zeker lekker. Ben je nog geen echte thee drinker, dan ben je na het proeven van deze pure thee zeker overtuigd. De  Dongense Thee is vanaf vandaag verkrijgbaar bij:

Brassdongensethee3erie De Drie Vissen
Bruin Kafee D’ Ouwe Sok
Café Gasterij Den Hamse Bok
Café ‘t Vaartje
Café Zaal ‘t Karrewiel
Donckhuys ‘t Schouw – Heeren v Dongen – Geubel
Eetcafé Janssen & Janssen
Eetcafé ‘t Trefpunt
Café Zaal De Gouden Leeuw
Natuurlijk Tomaat
Hotel Hof v ‘s Gravenmoer

En natuurlijk voor thuis ook los te koop bij in de winkel Bij de Thee, Hoge Ham 166a

Meer informatie: http://horecadongen.nl/dongense-thee/

 

Reacties

Cookieinstellingen