Burendagmarkt in de Biezen op 24 september

Foto:

Wegens het grote succes van vorig jaar organiseert Wijkraad De Biezen ook dit jaar een Burendagmarkt op Burendag; een markt voor en door buren. De markt wordt gehouden van 13.30 tot 16.00 uur aan het grasveld bij het Drijversveld.

Heeft u ook zoveel spullen die u niet meer nodig heeft, maar weggooien vindt u zonde? Maak er dan iemand anders blij mee en verkoop ze op de Burendagmarkt. Of heeft u een leuke hobby en wilt u daar uw buren en wijkbewoners mee kennis laten maken? Ook dat tijdens de Burendagmarkt! U mag ook een workshop organiseren in uw kraam! Wat niet mag is commerciƫle verkoop en verkoop van eten (zie hiervoor de spelregels op onze site). Een kraam wordt voor wijkbewoners gratis door de Wijkraad ter beschikking gesteld, maar op = op.

Ook zijn er tijdens de Burendagmarkt demonstraties van diverse activiteiten, is er een proeverij voor en door buren en zijn er kraampjes van onze ketenpartners, zoals Contour de Twern, Energie Dongen en SWOD. Deze laatste zal meer informatie geven over het preventief huisbezoek voor senioren.

Meer informatie en een aanmeldformulier voor een kraam vindt u op http://www.wijkraaddebiezen.nl/2016/burendag.htm

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen