Patty v.d. Wiel wint 32e spelletjesmarathon

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje is de 32e spelletjesmarathon, die georganiseerd werd door spelletjesvereniging De Gamblers afgesloten. Op maandagavond ging de titel naar Jody Kemmeren. Dinsdagavond werd door Frans Kemmeren gewonnen. De woensdagavond ging naar Rian Verbunt. Met veertien punten zette Rian de hoogste score van de week neer. Op donderdag- en vrijdagavond ging de winst naar Patty v.d. Wiel. Ze legde hiermee de basis voor haar titel.

Op woensdagmiddag werd het Midget Golf-toernooi gewonnen door Hanny Kemmeren. Patty v.d. Wiel pakte dit jaar de spelletjesmarathon met overmacht. Zij scoorde op de laatste avond liefst 12 punten en zette de recordscore van 59 punten neer. Het was voor de tweede keer in de geschiedenis van de marathon dat Patty de titel greep. Na het spelen van 25 verschillende spellen had Patty liefst zeven punten voorsprong op de nummer twee Corné de Bresser. Corné deed het met 52 punten eveneens prima. Om de derde plaats moest gekampt worden tussen voormalig winnaar Erwin van Riel en jeugdig talent Hans de Bresser. Beiden kwamen uit op 51 punten. De jeugd won het van de ervaring. Hans pakte met het schuifjesspel de derde plaats.

Met vijftig punten pakte Rian Verbunt een uitstkende vijfde plaats. De week poedelprijs ging naar de sportieve Vincent v.d. Hoef. Vincent eindigde met 35 punten op de laatste plaats. De verlootprijzen gingen dit jaar naar Bert Kimenai, Wilma Kemmeren, Jos den BoerVincent v.d. Hoef en Dennis Vermond. In haar slotwoord bedankte voorzitster Wilma Kemmeren de uitbaters van sportcafé ’t Vaartje voor de fantastische verzorging. Daarna ging zij over tot de prijsuitreiking. Het bleef nog lang gezellig. Reikhalzend wordt al weer uitgekeken naar de 33e marathon.

Einduitslag van de 32e marathon (eerste tien):
Naam  en aantal punten
1. Patty v.d. Wiel 59
2. Corné de Bresser 52
3. Hans de Bresser 51
4. Erwin van Riel 51
5. Rian Verbunt 50
6. Wilma Kemmeren 48
Frans Kemmeren 48
8. Bert Kimenai 47
9. Wendy Kemmeren 46
Toon Verbunt 46

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen