Een heerlijke taart voor Suzanne…

Foto:

De winnares van de taartenactie van mei is bekend. Op de facebookpagina’s van dongennieuws en Personal Touch Cakes kwamen weer heel wat likes binnen en daaruit werd Susanne Peltzer als winnares getrokken. Daarmee wint zij een heerlijke dripcakevan Personal Touch Cakes.

Suzanne werd zaterdag thuis verrast door Bart van Kerkhof van dongen.nieuws.nl, die de dripcake met caramel en chocolade aan haar overhandigde.

Wij feliciteren Suzanne Peltzer van harte met deze smakelijke prijs. In juni komt dongen.nieuws.nl in samenwerking met PersonalTouch Cakes met een volgende actie waarbij ook weer zo’n heerlijke taart te winnen is.

Personal Touch Cakes, het bedrijf van Conny Algra-Ligtenberg, is met een moderne bakery en winkel  gevestigd aan de Mgr. Ariënsstraat 1-03. Een prachtig pand waar u ook terecht kunt voor workshops en kinderfeestjes. Naast speciale taarten is PersonalTouch Cakes ook het adres voor heerlijk vers gebak, cupcakes, cookies etc. Dagelijks worden de overheerlijke producten hier vers bereid. De producten van PersonalTouch Cakes onderscheiden zich door hun perfecte afwerking en doordat er alleen met verse producten en de beste ingrediënten wordt gewerkt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen