De laatste plaatsen….Ga jij mee de lucht in?

Foto: Hans Driesen

Op dinsdagavond 26 april wordt het Oranjeparkfestival spectaculair geopend met het dongen.nieuws.nl Ballonfiesta. Meerdere ballonnen  met in totaal ruim 50 passagiers zullen die avond rond 19.00 uur opstijgen vanaf het Wilhelminaplein. En jij kunt één van de passagiers zijn!

Opstijgen vanaf een veld midden in Dongen is een unicum, die kans krijg je geen tweede keer. Bij het opstijgen zie je Dongen eens op een andere manier en wie weet staat de wind gunstig en kom je nog in de buurt van je eigen huis. Na afloop van de vaart wordt je keurig netjes teruggebracht naar het festivalterrein bij Park Vredeoord maar niet voordat je onder het genot van een glas champagne je getuigschrift hebt ontvangen.

Een aantal plaatsen is beschikbaar voor de vrije verkoop. Voor een bedrag van € 150,00 kun jij een plaatsje in één van de ballonnen reserveren. Niet alleen leuk voor jezelf maar denk ook eens aan de mogelijkheid om iemand zo’n plekje cadeau te geven voor moederdag, vaderdag, een verjaardag of jubileum. Samen met je werknemers of collega’s? Het kan allemaal. De vaarten worden uitgevoerd door Sky Ballonvaarten.

Om één of meerdere plaatsen te reserveren stuur je een mail naar [email protected] onder vermelding van ‘ballonfiesta’. Wij nemen dan contact met je op voor de bevestiging hiervan. Het aantal beschikbare plaatsen is niet onbeperkt. Wees er dus snel bij als je interesse hebt. De verzoeken worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen