Nog een volle week vermaak bij DongenIce

Foto: Kees Laurijsen

Deze week kan er nog volop geschaatst en geroetsjt wordenin Dongen want DongenIce is nog geopend tot en met zondag 3 januari a.s.

En wat staan er nog een leuke activiteiten op het programma. Zo zijn er maandag, dinsdag en woensdag nog curlingwedstrijden. Na de laatste wedstrijd woensdagavond is de finale! De beste teams strijden om de 1e plaats. Deze strijd begint om 22 uur. Gedurende de avond spelen de Spotlight piano’s vanaf het ijs de sterren van de hemel. Kortom, niet alleen gezelligheid in de huiskamer maar ook in de schaatshal.

spotlight

Op oudejaarsdag kan er geschaatst en geroetsjt worden van 10—17 uur en op nieuwjaarsdag van 12-17 uur.

En dan, het laatste weekend, de finale van DongenIce 2015/2016. Deze start op zaterdag met de WIJmetAARTS Deutsche Abend. Deze avond is inmiddels uitverkocht. Mocht je wel een kaartje hebben kunnen bemachtigen hiervoor, zorg dan dat je verkleed komt zodat je kans maakt op een mooie prijs!. Zondag 3 januari wordt DongenIce met CoverUp! en Roos On Ice. Tot 17.30 is iedereen van harte welkom. Daarna kunnen de schaatsen terug in de kast tot de volgende editie.

Ieder jaar is het de laatste dag enorm druk om alles roetsjmunten nog op te maken. Mocht je eerder al in de gelegenheid zijn, kom dan al eerder naar DongenIce zodat je zonder lang in de rij te hoeven te staan, van de baan af kunt!

In het Weekblad Dongen dat u vandaag ontvangt is per abuis het programma voor de kerstdagen vermeld in plaats van het programma voor de laatste week. In dit bericht en op de website www.dongenice.nl  vindt u alle actuele informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen