Memo Gonzalez & The Özdemirs in De Gouden Leeuw.

Foto:

Blues Promotion Dongen presenteert op zondag 27 december uit Duitsland: Memo Gonzalez & The Özdemirs

Zanger/mondharmonicaspeler Memo Gonzalez is inmiddels een begrip in de Europese bluesscene , deze volbloed Texaan kwam in de negentiger jaren ooit naar Europa om ondermeer op de Blues Estafette in Utrecht te spelen met zijn Texas Harmonica Rumble. Hij kwam in deze tournee ook in Duitsland terecht waar hij de Duitse band The Bluescasters ontmoette , en sindsdien zijn ze aan elkaar geklonken .Sinds 1997 is Memo al succesvol met zijn Bluescasters, en heeft zijn domicilie in het Duitse Münster. Maar de band heeft sinds kort een update gehad , bassist Erkan Özdemir, bracht zijn talentvolle en muzikale zoons in de band. De pas 20 jarige Kenan op gitaar en de 18 jarige Levant Özdemir op drums zijn een frisse injectie die de gehele band een nieuwe boost gaf.

Maar Memo Gonzalez blijft natuurlijk zowel letterlijk als figuurlijk het zwaartepunt in de band met zijn authentieke Texas roadhouse blues en hartverscheurende soul, en straight rock’n roll. Overal waar ze komen ontstaat een waar bluesfeest, muziek ontstaat per plekke, “wij zijn geen jukebox maar we willen onze eigen stempel op de muziek drukken” aldus Gonzalez .

Een optreden van Memo Gonzalez is werkelijk een sensatie, hij speelt en zingt niet alleen of zijn of er zijn leven van afhangt , maar verpakt dit allemaal ook nog eens in een podiumvullende show. Het zal er heet aan toegaan met deze “rode peper” in een verpakking van “sauerkraut”!

Zondag 27 december a.s. Aanvang 16.00
Café-Zaal De Gouden Leeuw st.Josephstraat 107 Dongen.
www.memogonzalez.de
www.bluesdongen.nl

Reacties