Winterspelen wederom groot succes

De Dongense Winterspelen die afgelopen maandag en dinsdag gehouden werden voor ruim 400 kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de Dongense basisscholen waren een groot succes. Dinsdagmiddag werden de Winterspelen gezamenlijk afgesloten met een bijeenkomst op het sportveld achter het Cambreur College.

De organiserende Stichting Dongense Jeugdraad kon hierbij rekenen op de hulp van meer dan vrijwilligers. De kinderen van de groepen 3 en 4 beleefden avonturen op het treinstation terwijl de overige groepen twee dagen verbleven op bejaardenhuis De Volle Kaart. Zoals gebruikelijk werden de boeven en slechterikken net op tijd voor de afsluiting gevangen en met het inmiddels bekende ‘afvoeren….afvoeren’ kregen zij hun verdiende loon in de vorm van een heerlijke douche met chocoladevla.

Stichting Dongense Jeugdraad wil graag het Cambreur College bedanken voor het in bruikleen stellen van de mooie locatie. Verder bedanken zij Autoschadeherstelbedrijf Van Peer B.V.,  Café Gasterij Den Hamse Bok, Café De Salamander, Chris den Besten Studio, Contour de Twern, RvO Licht en Geluid, Haarbosch Advies & Opleiding voor BHV, Kringloopwinkel “Van Alles Wé”, Gemeente Dongen, Scouting Laurentius, Stijn Rompa Photography, Trends for Rents

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen