Dongenaar met illegaal vuurwerk aangehouden

Foto:

De politie arresteerde maandagavond in Kaatsheuvel een 19-jarige Dongenaar. Tijdens een controle van zijn auto vonden de agenten acht zogenaamde Cobra’s. Dit is illegaal en gevaarlijk vuurwerk. Het vuurwerk werd in beslag genomen.

De politie was maandagavond  preventief aanwezig bij de informatiemarkt over de opvang van vluchtelingen. De informatiemarkt was door de gemeente Loon op Zand en het Centraal Orgaan Asielzoekers georganiseerd vanwege de komst van een tijdelijke noodvang voor vluchtelingen in een vakantiepark in Kaatsheuvel. De politie was in en rond het gemeentehuis preventief en zichtbaar aanwezig. Op toegangswegen werd het inkomende verkeer gecontroleerd.

Illegaal vuurwerk
De agenten verrichtten twee arrestaties. Dat gebeurde buiten het gemeentehuis. Een 51-jarige man uit Kaatsheuvel werd gearresteerd omdat hij zich niet kon legitimeren bij een van de controlepunten. De man moest mee naar het politiebureau ter vaststelling van zijn identiteit. Bij de tweede aanhouding ging het om een 19-jarige man uit Dongen. Tijdens de controle van zijn auto vonden de agenten acht zogenaamde Cobra’s. Dit is illegaal en gevaarlijk vuurwerk. De man werd gearresteerd en het vuurwerk werd in beslag genomen.

——————————————————————————————————-

tichelrijt2

Reacties