Burgemeester neemt 1e kerstpakket Arm-in-arm in ontvangst

Foto:

Op donderdag 17 december heeft burgemeester Marina Starmans-Gelijns het eerste kerstpakket van Arm in Arm symbolisch in ontvangst genomen. De heer Christ Timmermans van Arm in Arm overhandigde het pakket aan de burgemeester onder toeziend oog van voorzitter Hanny Kemmeren en projectleider Coert van Os van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Dongen. Ook wethouder Piet Panis was bij dit moment aanwezig.

Het is inmiddels traditie: al een groot aantal jaren verzorgt de werkgroep Arm in Arm, namens alle Dongense Kerken, kerstpakketten voor mensen die in armoede leven. Dit jaar worden er 165 pakketten aan mensen en gezinnen in de gemeente Dongen verspreid waar de nood het hoogst is.

Medewerking
De pakketten kunnen worden samengesteld dankzij de steun van de twee hoofdsponsors Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Dongen (met sub-sponsor Lidl) en de Rotary Club Gilze-Rijen en Dongevallei.

Veiliggesteld
De aanwezigen waren allen zeer verheugd met de mededeling, dat ook de verspreiding voor kerst 2016 al in de begroting van Horeca Nederland, afdeling Dongen is opgenomen.

Mooi gebaar
“Het is ook dit jaar weer een goed gevuld pakket”, constateerde burgemeester Starmans. “Het is mooi dat mensen, die het zwaar hebben, op deze manier net dat extra steuntje in de rug krijgen en op die manier ook van fijne feestdagen kunnen genieten!”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen