Even voorstellen: HLB Van Daal & Partners

Foto:

Vanaf deze maand vindt u op dongen.nieuws een nieuwe serie zakelijke columns. Deze worden verzorgd door de specialisten van HLB Van Daal & Partners accountants en belastingadviseurs. In deze columns stellen zij zich niet alleen voor, maar zullen zij u tevens voorzien van fiscale tips en slimme adviezen. Hierbij een eerste kennismaking.

HLB, even voorstellen…

HLB Van Daal & Partners is daar waar de business zit en thuis in uw regio. Zo ook in Dongen! Al ruim 35 jaar houden wij kantoor binnen deze gemeente en zijn wij betrokken bij de gemeenschap. Dit uit zich in het hebben van diverse bestuursfuncties binnen het Dongense verenigingsleven en het sponsoren van lokale evenementen. Zoals u in de door Dongen.nieuws.nl uitgebrachte glossy “100% Dongen” heeft kunnen lezen, doen wij dit alles met een groot aantal (geboren en getogen) Dongenaren.

Daar zijn wij trots op. Wij voelen ons thuis in Dongen. De komende periode stellen wij onze collega’s aan u voor, zodat u weet wie u kunt aanspreken als u vragen heeft op accountancy-, belastingadvies, bedrijfseconomisch en/of juridisch-gebied. Dit is niet ons totale pallet aan dienstverlening, daarvoor dagen wij u uit elke twee weken ons nieuwsitem op Dongen.nieuws.nl te volgen. Kunt u daar niet op wachten, kijk dan op onze website www. hlb-van-daal.nl.

Wij willen meer betekenen voor de Dongense gemeenschap en dan meer specifiek voor ondernemend Dongen. Dat begint bij transparantie over onze dienstverlening. Ook dit zal regelmatig in deze column terugkomen. Wij horen vaak geluiden dat wij enkel grote klanten tot onze klantportefeuille rekenen en dat wij duur zijn. Beiden zijn niet het geval, wij zijn het MKB-kantoor dat haar processen efficiënt heeft ingericht en daardoor advieskosten (relatief) laag kan houden.

Laat u vanaf nu elke twee weken verrassen door de wijze waarop wij u van de ondernemersweetjes voorzien. Dat doen wij op onze eigen wijze en helder gebracht, zodat ook u het begrijpt. In deze eerste column presenteren wij u de fiscale eindejaarstips. Niet uitgebreid op papier, maar in een helder fimpje. Dat is onze aanpak!

Heldere dienstverlening, lokaal betrokken en bewust ondernemend. Dát is typisch HLB.

Reacties