Geslaagde wijnproeverij Lionsclub “Donge Vallei”

Foto:

Onlangs organiseerde lionsclub “Donge Vallei” een wijnproefmiddag in de prachtige oude Lambertus kerk in Raamsdonk . Iedereen die hieraan hebben meegewerkt kunnen terugkijken op enorm succes. De opbrengst is € 2000,– . Dat bedrag gaat naar de De Goederenbank De Baronie, die ook voor de inwoners van Dongen en Rijen werkt.

Dankzij de medewerking van de wijnleveranciers, Rovin en Jan van Hest die een deel van hun marge afstaan, kan de Lionsclub haar doelstelling om goede doelen te ondersteunen realiseren. Het werd een gezellige middag. Onder het genot van een hapje en het proeven van verschillende wijnen konden de gasten ook genieten van de klanken van Denise Kock, concertharp en Marcel de la Haye, gitaar. Ook Mieke Robben presenteerde haar portretten.
Initiatiefnemers Jan en Anita Kooijman van de voedselbank ondersteunen hiermee de noodzakelijke levensbehoeften voor mensen die daar door omstandigheden zelf niet of nauwelijks toe in staat zijn. Een prachtig initiatief dat door deze moeilijke tijden helaas in een toenemende vraag voorziet!

Dit geslaagde evenement met een combinatie van gezelligheid met een serieuze ondertoon, is zeker een herhaling waard, gezien ook de vele waarderende woorden voor de organisatie en de opzet ervan.

Reacties