Royaal op Reis verhuurt al 3 jaar dakkoffers

Foto:

In de zomer van 2012 is het idee ontstaan en op 16 september in dat jaar is het Dongense bedrijf Royaal op Reis van start gegaan. “Mensen zijn kleinere auto’s gaan rijden en als ze op vakantie gaan, willen zij graag dezelfde hoeveelheid bagage meenemen als toen ze nog een grotere auto reden”, aldus de initiatiefnemer Erwin Koeken. Bovendien zit niemand te wachten op een onhandig grote koffer in de garage of schuur, die slechts één tot twee keer per jaar wordt gebruikt.

Aan een dakkoffer zonder passende dakdragers heb je niets. Maar wat wel eens wordt vergeten, is dat iedere auto een specifieke dakconstructie heeft. Dit betekent dat je bijna voor elke auto een andere set dakdragers moet aanschaffen. Dus als je om de drie jaar je auto inruilt voor een andere, ben je ook genoodzaakt een andere dakdragerset aan te schaffen. Maar waarom zou je kopen, huren is veel goedkoper en makkelijker.

Ondertussen werkt Royaal op Reis samen met drie Dongense autobedrijven: Autobedrijf Scheerders, Autobedrijf Schellekens en Automobielbedrijf Stoomberg. De ervaren en professionele monteurs van deze bedrijven dragen zorg voor de montage en demontage van de dakkoffers en dakdragers.

ror2

Royaal Op Reis is official Thule dealer
Naast het verhuren van dakkoffers, skiboxen en dakdragers zijn bij Royaal Op Reis vrijwel alle producten van THULE tegen zeer scherpe prijzen te koop. Royaal Op Reis is official THULE dealer voor Dongen en omstreken. Bezoek voor meer informatie de website www.royaalopreis.nl

Dus gaat u op vakantie (zomer of winter) en heeft u extra bagageruimte nodig, neem dan met Erwin contact op of één van de bovengenoemde autobedrijven en dan kunt u veilig en met veel gemak ‘Royaal op reis’.

Reacties