Afscheidsfeest Dongense peuterleidsters

Foto:

Op woensdagmiddag 9 december organiseert de ouderraad SPD het peuterfeest van Dongen. De aanleiding is het naderende einde van Stichting Peuterspeelzalen Dongen. Ook wil men zo de leidsters te bedanken voor hun jaren lange inzet voor de Dongense peuters. “Afscheid nemen is niet leuk, maar we sluiten positief af! Met een gezellig feest voor de peuters en leidsters kunnen alle peuters van Dongen, hun ouders, verzorgers, opa’s en oma’s de SPD-periode afsluiten.” aldus de ouderraad in een aankondiging.

“Er zijn allerlei activiteiten voor de peuters en hun broertje(s)/zusje(s) en volwassenen kunnen gezellig kletsen en ondertussen de kindjes in de gaten houden. Kinderen kunnen knutselen, er zijn schminkers, er worden ballonfiguren gevouwen en ze kunnen nog aan veel meer activiteiten deelnemen. Aanmelden kan via het evenement op de Facebookpagina  van de Ouderraad Stichting Peuterspeelzalen Dongen.

Het feest vindt plaats op woensdag 9 december van 15.30 tot 17.30. Maak het mee, en maak het afscheid van Stichting Peuterspeelzalen Dongen onvergetelijk.ndanks de aanwezigheid van de leidsters zijn de ouders/verzorgers zelf verantwoordelijk voor hun kind(eren).”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen