Datum Dongense Dorps Quiz 2016 bekend

Foto:

De Dongense Dorps Quiz, ook wel bekend als DDDQ, wordt in 2016 gehouden op zaterdagavond 1 oktober.De prijsuitreiking annex feestavond volgt een week later. Dat maakte voorzitter Peter van der Maade van de organiserende Stichting DDDQ vandaag bekend.

De locatie van de feestavond op 8 oktober 2016 is op dit moment nog niet bekend. “Zoals het er nu naar uit ziet, is de Cammeleur in die periode niet beschikbaar want als alles volgens planning verloopt wordt deze in de zomer van 2016 gesloopt. Dat gaan we allemaal nog bekijken” aldus Peter van der Maade. Ook het aantal teams dat zal worden toegelaten ligt nog niet vast. “Dat zullen we in het voorjaar van 2016 bekend maken voor we starten met de inschrijving voor de tweede editie van de Dongense Dorps Quiz. Het een heeft natuurlijk ook met het ander te maken want hoe meer teams er mee doen, des te groter de capaciteit van de locatie voor de prijsuitreiking moet zijn. We vinden het belangrijk om de data in ieder geval al te communiceren zodat men daar al rekening mee kan houden. De inschrijving zal van start gaan op 1 mei 2016.”

De komende maanden gaat het bestuur van DDDQ zich vooral bezig houden met deze vraagstukken. “Er zijn contacten met andere organisaties in Noord-Brabant. In sommige gevallen gaat het dan om organisaties die al jaren ervaring hebben met het organiseren van dergelijke evenementen voor een groter aantal teams dan we dit jaar in Dongen hadden.  We kijken de komende tijd goed om ons heen hoe anderen het aanpakken.”

Nagenieten van De Dongense Dorps Quiz 2015?

Bekijk hier de film
Bekijk hier de foto’s

—————————————————————————————————-

knaller1

Reacties