Kom luisteren naar het CCCCC

Bezoekt u ook de kerstmarkt in Dongen op zaterdag 12 december? Dan komt u vast en zeker het CCCCC, het Cambreur College Christmas Carols Choir, tegen. Het is immers inmiddels een beetje een traditie geworden….

De leerlingen van klas 1 van de tweetalige afdeling van het Cambreur College in Dongen, dit jaar 64 stuks, zullen wederom een bekend repertoire aan Engelstalige kerstliedjes ten gehore brengen op de kerstmarkt onder leiding van hun muziekdocent Ralph Zijlemans.
De leerlingen van de TTO afdeling worden al vanaf klas 1 vertrouwd gemaakt met een heleboel typisch Engelse gewoontes en iedereen die rond kersttijd ooit in Engeland is geweest weet dat het Christmas Carols zingen er daar één van is. In navolging van de Engelse traditie gaat het koor ook collecteren voor een goed doel. En omdat het Cambreur College dit jaar al eerder in actie is gekomen voor Vluchtelingenwerk Nederland gaat de opbrengst van het kerstzingen ook nú naar deze instantie. We weten zeker dat het geldbedrag dat we verzamelen op een prima manier besteed gaat worden.

U kunt het Cambreur College Christmas Carols Choir vinden ter hoogte van de Hema aan de Hoge Ham. De leerlingen zingen tussen half zeven en kwart voor acht en hopen natuurlijk op een groot publiek.

Reacties