Sportgala Dongen volgend jaar in september

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

In het bijzijn van de winnaars van het Sportgala Dongen 2015 zijn maandag 23 november de portretten in de eregalerij van sporthal De Salamander gepresenteerd. Wethouder Piet Panis (Sport) blikte daarbij terug op een mooie editie. “Het was een gala met prachtige winnaars, mooie sportdemonstraties en bijzondere ontmoetingen.” Ook lichtte hij tijdens het samenzijn een tipje van de sluiter op voor het komende Sportgala.

“Elk jaar kijken we hoe het beter kan. Het Sportgala is een uitgelezen moment om sportkanjers in het zonnetje te zetten. We willen dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat, of je nu in de E8 speelt of Nederlands Kampioen schaken bent. Aan de organisatie van het Sportgala de taak om daar nog beter invulling aan te geven. Dat willen we samen met de sportverenigingen doen. Hoe, dat maken we begin volgend jaar bekend.”

Sportgala naar september 2016
Ook over de datum van het Sportgala was nieuws te melden. Normaal gesproken heeft het evenement plaats in februari of maart. “Om aansluiting te zoeken met de sportseizoenen, hebben we besloten het Sportgala te verplaatsen naar september. Bijkomend voordeel is dat de Nationale Sportweek volgend jaar in september valt. Dan kunnen we mooie combinaties maken”, aldus wethouder Piet Panis.

Nadere informatie
Meer informatie over de invulling van het Sportgala, de datum en de aanmeldprocedure wordt begin volgend jaar bekend gemaakt via onder andere de Informatiekrant, de website (www.dongen.nl) en de sociale media van de gemeente Dongen.

Reacties