Geen ontvoering, maar autopech

Foto:

Eerder deze week verspreidde de politie via de media een oproep voor getuigen van een mogelijke vrijheidsbeneming die afgelopen maandag 16 november in het buitengebied op de Wielstraat zou hebben plaatsgevonden. In dat verband heeft zich een 27-jarige man bij de politie gemeld. De man heeft verteld wat er daar rond 15.35 uur echt gebeurd is. Het blijkt te gaan om een auto met pech. De bestuurster van de auto is de moeder van de melder.

Een getuige meldde aan de politie dat hij die middag drie auto’s zag staan waarbij het leek alsof de grote donkere auto was klem gereden door twee kleinere auto’s. De bestuurster werd uit haar voertuig getrokken en in een andere auto gezet. Daarna reden alle drie de auto’s weg.

Media
De 27-jarige man meldde zich vanwege een oproep idie de politie in de media gedaan had. Hij vertelde dat hij met een collega en zijn vader in twee auto’s naar de Wielstraat was gereden omdat zijn moeder had gebeld dat ze daar met pech stond. Ze was erg geschrokken en bleef in de auto zitten, waarna hij haar samen met zijn collega eruit haalde. Zijn vader had met een startkabel de auto weer aan de gang gekregen. Hierna waren ze weggereden. De recherche vindt zijn relaas heel aannemelijk, ook omdat de auto’s die hij noemt overeenkomen met andere waarnemingen. Het onderzoek is daarom afgesloten.

Reacties