Prins Andreo LVII en Adjudant Bas gaan door!

Tijdens de 11-11 viering is bekendgemaakt dat Wilbert den Boer ook dit jaar weer de scepter zal zwaaien over het Peeënrijk. Daarbij  heeft hij wederom Bas Vereggen als trouwe adjudant aan zijn zijde. Samen gaan zij dit carnavalsseizoen voorop  in de leut. Er vonden  dit jaar ook weer wat verschuivingen plaats in de raad van elf. Nieuw zijn de raadsleden Dennis van der Wee, Roy Hoevenaars en Mike Boudewijns.

‘Laot de sterre mar straole!’
Dat wordt het motto van carnaval in het Peeënrijk komend jaar. In een volle zaal van ‘De Sterrekèèker’ , zoals de Cammeleur vanaf nu tot en met carnaval 2016 zal heten, werd de nieuwe hofhouding gepresenteerd.

drienieuweraadsledenDe drie nieuwe raadsleden, v.l.n.r. Roy, Dennis en Mike

Peejeploeg van ’t Jaor
Tijdens de elf elf viering werd ook de Peejeploeg van ’t Jaor bekendgemaakt. Deze eer bleek weggelegd voor de jonge carnavalsvereniging De Peevuurblussers, een vereniging die vooral in de optochten van de laatste jaren van zich doet spreken. Zij mogen zich nu een heel carnavalsseizoen lang Peejeploeg van ’t Jaor noemen.

pvb2

Na de installatie van de nieuwe hofhouding werd het nog een groot feest in ‘De Sterrekèèker’. Tot in de kleine uurtjes wist feest DJ Maarten de aanwezige Peejen en Peejerinnen te vermaken.

Bekijk meer foto’s in de fotoserie bovenaan dit artikel

Reacties