Ben jij op zoek naar een leuke baan, BBL-traject of stageplaats?

Foto:

ADVERTENTIE: Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze vestiging in Udenhout, Deurne of Dongen. Door de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar BBL-leerlingen, stagiaires, afstudeerders en nieuwe collega’s. Heb jij interesse? Kom dan naar onze banenavond. Tijdens onze banenavond presenteren wij ons bedrijf op een informele manier. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om persoonlijk met onze medewerkers te spreken over de vacatures en kunnen leerlingen in onze werkplaats actief kennis maken met de techniek.

Wanneer: 7 december 2015
Waar: Kreitenmolenstraat 201 te Udenhout
Tijd: Om 18.30 uur voor stage en BBL-leerlingen en vanaf 19.30 uur ervaren vakmensen.

Hoppenbrouwers Techniek BV is een technisch installatiebedrijf met ruim 500 medewerkers. We werken vanuit drie vestigingen aan mooie projecten. Je komt ons tegen in de Utiliteit en Woningbouw met elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties maar ook zijn we gespecialiseerd in Industriële automatisering, Beveiliging, Datanetwerken, Duurzame energie, Dakbedekkingen, Inspectie en onderhoud, Service. We besteden veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers onze filosofie is: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste baan? Kom dan naar onze banenavond in op 7 december a.s. Graag even inschrijven via onze website www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Reacties