Ouderraad SPD vraagt betrokkenen om steun

Foto:

Vanavond (donderdag) zal het eerste deel van de raadsvergadering in het teken staan van de kwestie rondom de overgang van het Peuterspeelzaalwerk naar de Kinderdagopvangorganisaties. De ouderraad, die vorige week in het gemeentehuis ook al liet horen (en via een petitie liet zien) het daar niet mee eens te zijn, zal vanavond ook weer aanwezig zijn. In een ingezonden brief doet de ouderraad een oproep aan betrokkenen: “Geef uw peuter een gezicht en kom donderdagavond om 19.30 naar het gemeentehuis.”

De volledige oproep:

Donderdag 12 november om 19.30 uur zal er in het gemeentehuis een openbare raadsvergadering plaatsvinden. Dit is de laatste kans om het peuterspeelzaalwerk te behouden en om het voor de gemeenteraad en het college een gezicht te geven door met zoveel mogelijk mensen aanwezig te zijn. Afgelopen donderdag bleek wel dat door de aanwezigheid van bezorgde ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden het verschil gemaakt is. Mede daardoor staat het peuterspeelzaalwerk weer voor komende donderdag op de agenda!

De ouderraad wil u bedanken voor het tekenen van de petitie, de morele steun aan de leidsters en uw aanwezigheid van afgelopen donderdag. Geef uw peuter een gezicht en kom donderdagavond om 19.30 naar het gemeentehuis!!! Op onze Facebook pagina Ouderraad Stichting Peuterspeelzalen Dongen kunt u meer informatie vinden.

Ouderraad stichting peuterspeelzalen Dongen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen