Blog 4 Marc Janssen: Rust!!!

Foto:

De deelnemers aan de afvalrace zijn alrweer aan de vierde week bezig. De eerste kilootjes zijn er af en nu wordt het zaak om de motivatie te behouden voor de komende 22 weken. Marc janssen heeft zich een paar daagjes opgeladen op Ameland. Lees zijn verhaal hieronder.

Rust!!!
Zo, wegens een korte vakantie heeft het even geduurd tot ik mijn volgende blog op “papier” had staan. Even lekker uitgewaaid op Ameland. Korte vakantie die letterlijk volledig in de mist is gelopen. Hoezo??? Nou, vanaf het moment dat we de boot bij Holwerd zijn opgegaan totdat we donderdagochtend Ameland af kwamen heeft de zon zich achter een dik pak mist verscholen. Maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Fantastisch eiland voor een korte break.

Moest uiteraard wel aan enige verplichtingen voldoen. Had onze zon aanbiddende Sjaak belooft dat ik ook aan mijn beweging zou blijven werken. Is gedaan hoor! We hebben lekker over het strand gebanjerd en met onze gehuurde fietsjes lekker over het eiland gecruised. En donderdag terug gekomen stond ik vrijdagochtend om negen uur weer paraat om even een high-intensive parcours-je af te leggen met dank aan Romy.

marcameland2Wel elke avond lekker met de meiden uit eten geweest. Maar uiteraard ook weer verantwoord. ’s Morgens lekker mijn crackertje met geitenkaas en tussen door lekker wat fruit. ’s Avonds lekker los op de salades met gamba’s en overheerlijke stukken vis. En ja………..sorry hoor……….een paar heeeeerlijke flessen wijn!!! Was wel biologische………telt dat ook???

Het is inmiddels alweer dinsdag en heb mijn maandagavondtraining er alweer op zitten. Vanmorgen om 7.30 uur weer een uurtje baantjes getrokken bij De Vennen en nu klaar voor een avondje Amsterdam. Je ziet wel dat het nuttige prima met het aangename te combineren is. Voor mij in ieder geval wel. Kilootjes gaan er minder hard af, dat heeft blijkbaar ook te maken met de spier-opbouw door de trainingen, maar het energieke gevoel blijft. Ik geniet!!!
Hallekideeeeeeeeeeeee…………..tot de volgende………..

Reacties