Neem deel aan de workshop Jeugdsauwelen!

Foto:

In navolging op een mooie jeugdsauwelmiddag afgelopen jaar, organiseert Stichting “de Peeënstekers” ook dit seizoen weer de Jeugdsauwelmiddag en wel op zondagmiddag 24 januari 2016.

Ben jij een lolbroek, ben je goed in moppen vertellen of vind je het gewoon leuk en zie je het als een uitdaging om een keer deel te nemen aan de jeugdsauwelmiddag, geef je dan nu snel op via [email protected]

In samenwerking met volwassen sauwelaars organiseert Stichting “de Peeënstekers” weer een workshop Jeugdsauwelen. Tijdens deze workshop leer je wat Jeugdsauwelen is, je krijgt tips en wordt begeleid om een leuke sauwel te houden. En misschien vind je het zo leuk dat je op zondagmiddag 24 januari 2016 zelf mee wilt doen.

Ben je in tussen 8 en 18 jaar, vind je het leuk om mensen aan het lachen te maken geef je dan op voor de workshop Jeugdsauwelen via [email protected]

Sauwelweekend 2016, 22 en 23 januari
De voorbereidingen voor het Sauwelweekend zijn weer in volle gang. Dit seizoen is het Sauwelweekend 22, 23 en 24 januari. Vrijdag 22 en zaterdag 23 januari is het de beurt aan de volwassen sauwelaars.

Reacties