DDDQ krijgt tweede editie in 2016

Foto:

Begin oktober was Dongen twee weken lang volledig in de ban van de eerste editie van De Dongense Dorps Quiz. Zo’n 1200 Dongenaren namen deel aan dit evenement. Vandaag maakte het bestuur van de organiserende Stichting bekend dat er ook in 2016 weer een Dongense Dorps Quiz komt. De exacte data zijn volgens voorzitter Peter van der Maade nog niet gepland. “Waarschijnlijk wordt dat de eerste helft van oktober, maar dat moet nog definitief bepaald worden.”

“Wat we precies gaan doen met het aantal teams wat zich kan inschrijven is van diverse factoren afhankelijk” vervolgt van der Maade. “Het liefst zouden we natuurlijk zoveel mogelijk teams toe laten maar het moet organisatorisch wel haalbaar zijn. Waar de grens ligt zullen we de komende maanden gaan uitzoeken. Dat zullen we dan uitgebreid communiceren voordat we in het voorjaar starten met de inschrijving voor de twee editie van De Dongense Dorps Quiz.”

De eerste editie heeft ook bij de organisatie grote indruk achtergelaten. “We hebben enorm genoten van de saamhorigheid die dit evenement  opriep. Het was erg bijzonder en dat lezen we ook terug in de vele reacties van deelnemers en in de evaluatie enquete die de teamcaptains hebben ingevuld. De Dongense Dorps Quiz staat in één keer op de kaart en de roep om een tweede editie is groot. We hebben er zin in om de uitdaging nog een keer aan te gaan en gaan er vanaf nu hard aan werken om er weer zo’n succes van te maken.”

Reacties